Hur kommer jag till Full Tilt Poker?

I fredags den 15 April konfiskerade FBI domännamnen för de tre största pokersajterna i USA – Full Tilt Poker, Pokerstars och Absolute Poker – efter att de misstänks för bedrägeri i mångmiljardklassen.
Full Tilt och PokerStars meddelade att man tills vidare inte låter Amerikaner spela för riktiga pengar. Spelare från andra länder kan dock fortsätta att spela och kan nå Full Tilt Poker via deras Brittiska websida:

Gå till Full Tilt Poker UK…

Svenska spelare kanske ändå ska  överväga att ta ut sina pengar från Full Tilt och istället börja spela på en säkrare Europeisk pokersite.
Betsson Poker är ett bra alternativ för Svenska spelare. Betsson ger nya spelare 100% bonus upp till $1600 + upp till 40% valueback.

Gå till Betsson Poker…

Tags:

Comments are closed.