PokerStars Nordic Freeroll

5-14 december ger PokerStars alla spelare, som gör sin första insättning, chansen att vinna stort i en serie exklusiva gratisturneringar. Med en sammanlagd prispott på $30.000 att vinna är detta ett ypperligt tillfälle att utveckla dina pokerfärdigheter och bygga upp din pokerkassa.

För att delta behöver du bara göra din första pengainsättning, och komma ihåg att ange koden “DEC2007” i fältet för bonuskod i kassan. Du kommer då att kunna spela i de dagliga gratisturneringarna Runda 1. Dessutom får du PokerStars 100% Insättningsbonus för nya kunder upp till $50.

De spelare som placerar sig i pengarna i någon av de dagliga gratisturneringar Runda 1 kommer att gå vidare till finalen som spelas den 15 december med en prispott på $10.000! För att hitta gratisturneringarna i PokerStars lobby, klicka på “Turnering” och “Gratisturnering”.

Gå till PokerStars

Läs Mer om PokerStars

Tags: ,

Comments are closed.