NL $3/$6 Ladbrokes

Spelade lite NL $3/$6 på Ladbrokes i går kväll. Gick rätt bra och efter några timmar var jag ungefär $2000 upp. Det krävs ett ganska loose och aggressivt spel för att göra bra resultat på den här nivån och jag tycker att jag spelade mycket bra hela kvällen. Dagens sista pott var dock riktigt sur. Jag förlorade $700 på ett spel som jag bedömde som felfritt och självklart. Analyserar man potten lite närmare visar den sig ganska intressant, alla verkar ha spelat helt korrekt och ändå var tre spelare all in.Stackarna var ganska stora, jag hade mest med $1200, mina medspelare i potten ca $700 var.Jag satt på stora mörken med J-10 suited. Knappen höjde preflop till $24, lilla mörken synade och jag synade. Med facit i hand borde jag väl ha lagt min hand här men J-10 suited mot två motståndare för 4 ggr stora mörken, när jag redan har $6 i potten, är en hand man ska spela.

Jag fick en i stort sett perfekt flop K-Q-9, två hjärter, nötstege. Lilla mörken passar, jag passar och knappen betar $60. Lilla mörken synar och det är min tur. I det här läget har jag ju förmodligen ett färgdrag mot mig och jag måste ju beta för att inte ge korrekta odds att dra på det. Med 192 USD i potten fanns det ingen anledning att slowspela här så jag går allin. Eftersom motståndarna båda har ca $600 kvar så är $600 min effektiva satsning.

Jag räknar knappast att få syn från någon i det här läget, motståndarna lär ju förstå att jag har stege.

Problemet här är att knappen har QQ och floppade triss, och lilla mörken har A-x hjärter och har alltså floppat nöt färg draget.

Knappen kan ju inte veta att det blir ytterligare en syn men han har ändå 35% chans att förbättra sin hand och vinna, oddsen att jag bluffar har lägre triss eller två par är dessutom kanske 10% . Med 600 att satsa för att vinna 1400 är det förmodligen korrekt av honom att syna här.

När knappen har synat så får ju dessutom lilla mörken tillräckliga odds för att syna. Han har 26% chans att vinna vilket inte riktigt räcker för en syn, men han kan ju inte vara säker på att det finns en triss ute, och om det inte fanns det skulle hans odds vara uppemot 38% att vinna, så hans syn blir också korrekt.

På turnen kommer en hjärter och rivern förändrar inget så lilla mörken vinner potten, $2100.

Det kändes som det var lagom för mig att sluta för dagen och bokföra en hygglig vinst. Men frågan kvarstår om jag hade kunnat spela den sista potten bättre eller om det bara var otur.

Online Gambling Bonus

Tags: , ,

Comments are closed.