Ladbrokes Poker

Ladbrokes är ett av de största och populäraste Europeiska poker rummen. Här har Amerikanska spelare aldrig varit tillåtna vilket gjorde att Ladbrokes inte tappade alls när den skärpta amerikanska lagstiftningen kom 2006. Här spelar huvudsakligen Britter och Skandinaver och medelåldern på spelarna är den lägsta för något poker rum. Ladbrokes är på många sätt det trevligaste poker rummet på nätet med bra stämning och en känsla av gemenskap mellan spelarna.

Ladbrokes ägs av hotelljätten hilton group vilket gör Ladbrokes till ett av de mera seriösa och finansiellt säkra poker rummen, spel licencer finns i Storbritannien och Gibraltar vilket innebär skattefria vinster för Svenskar.

Ladbrokes är ett av de absolut bästa rummen för shorthanded (6-manna bord) No limit på alla nivåer. Här finns också mycket bra turneringar och många stora special arrangemang som LEOCOP och Ladbrokes Poker Cruise.

En sak där Ladbrokes är bättre än alla konkurrenter är på transaktioner. Det går mycket lätt och snabbt att få ut sina vinster och man tar ingen avgift för överföringar.

Ladbrokes har en mycket bra välkomst bonus och erbjuder automatiskt alla spelare rakeback upp till 30%. Välkomst Bonusen är 100% på första insättningen upp till $500. Ladbrokes använder sig inte av bonus koder utan bonusen är automatisk om du klickar på våra länkar eller banners.

Gå till Ladbrokes Poker

Tags: , , ,

Comments are closed.