High Stakes Poker på Nätet

För något år sen spelades det high stakes poker I flera poker rum på nätet, nu har spelet på de högsta nivåerna fursvunnit i de flesta poker rummen, men på Full Tilt är spelet högre än någonsin.Full Tilt har skrivit avtal med flera av de största stjärnorna inom poker som Phil Ivey, Mike Matusow, Gus Hansen, Howard Lederer och många fler. De har förbundit sig att enbart spela online på Full Tilt och att spela där regelbundet.De mest populära high stakes borden här är $200/$400 NL holdém och Omaha high $200/$400 PL. Minimi inköpet på dom här borden är $8.000 men många köper max vilket är $40.000.Här sitter proffsen dagligen med stackar över $200.000 och spelar potter på 100K-200K.

Den största vinnaren hit tills I år på Holdém är pr1nnyraid (Michael Krantz?). Han ligger 2.3 miljoner USD upp. På Omaha High PL har KaiBuxxe (Niki Jedlicka, 19 år från Österrike) hittills plussat 3.2 miljoner USD.

Kända proffs som Gus Hansen är torsk 700000 hittills I år och David Benyamine minus 1.2 millioner på Holdém.

En svensk som brukar spela på dom här borden är Göteborgaren Mohammad Kowssarie ( The Terrorist, Terror of Sweden, Fast Freddie). Det är han som vunnit den största poker potten online någonsin. 2006-06-17 vann han en pott på $465.451 I en heads up match mot ”bad_ip”. Det var vid ett $200-$400 NL Holdem bord på Prima. Mohammad satt med A-Kn spader och floppade triss I ess. Bad_ip reraisade allin på turn med 188K och Mohammad synade och vann. Bad_ip muckade sin hand efter förlusten så om han också satt med en hand eller om det var en bluff vet man inte.

Gå till Full Tilt Poker och hämta hem upp till $600 välkomst bonus, bonus kod “WOP100

Tags: , ,

Comments are closed.