Online poker mot nya höjder

Efter att Full Tilt Poker i våras öppnade ett nytt high stakes bord med mörkarna $500/$1000, har rekordpotterna duggar tätt. Den 26 Oktober var dock spelet exceptionellt, även för Full Tilt Poker. Rekordet för största pott någonsin slogs fyra gånger inom loppet av några timmar.

Först tog “Durr”, Tom Dwan, över rekordet genom att vinna en pott på $618K, över ”LarsLuzak”. Ett par timmar senare hade ”Durr” inte samma tur när han förlorade en $678K pott till John Juanda. Här var spelarna allin före floppen med AA för ”Durr” och KK för Juanda. En Kung på Rivern gjorde Juanda till den nya rekordhållaren.

Bara några ögonblick senare släppte dock Juanda både vinsten och rekordet till Phil Ivey i en $687K pott där Ivey floppat triss mot Juandas färgdrag. Ivey checkade flopen, Juanda semibluffade med 112K och Ivey svarade med att gå allin.

När det fjärde och senaste rekordet sattes var det ”Durr” som förlorade igen. Denna gång mot ”urindanger”, Di Dang. Här hade Dang pocket essen och ”Durr” kungarna. Pengarna åkte in på flopen och $724 till Di Dang.

Följ high stakes pokern på Full Tilt Poker. Vill Du spela för riktiga pengar ger Full Tilt Poker alla nya spelare 100% bonus upp till 600$ + massor med freerolls. Bonuskod WOP100 Gå till Full Tilt Poker

Läs mer om Full Tilt Poker

Play Online Poker
Play Online Poker
Betsson Betsson PartyPoker Expekt Poker

Tags: , ,

Comments are closed.